Radio Moto
MIDLAND M20 - THE MULTIMEDIA CB

MIDLAND M20 - THE MULTIMEDIA CB

M-20 je vrhunski model od Multimedia CB linije

Dizajniran s najmodernijom tehnologijom, M-20 ima široki LCD zaslon sa bijelim pozadinskim osvjetljenjem i sa 2 pin SPK / MIC utikač na koji možete spojiti novi bežični Midland Bluetooth pribor WA linije. Sa WA-DONGLE adapterom CB postaje Bluetooth; zatim, kako bi odgovarao vašim potrebama, možete birati između slušalica / mikrofona linije WA, koji vaše razgovore čine "privatnim" i osigurava nesmetanu komunikaciju.

Možete priključiti i tradicionalne slušalice sa 2pin Midland priključkom. M 20 je elegantna M-oprema, s pametnim dizajnom i bojom koja ga čini vrlo upečatljivim. USB priključak na prednjoj ploči omogućuje punjenje elektroničkih uređaja, poput pametnih telefona ili tablet. M-20 je MULTI standardni prijemnik, koji vam omogućuje odabir mnogih europskih frekvencijskih pojaseva, ovisno u kojoj se zemlji nalazite.

M-20 je također isporučen s EMG kontrolom za trenutni odabir kanala za hitne slučajeve 9; dok tipka DS / SQ uklanja bučne signale u rx modu i omogućuje rad u Digital squelch mode-u. Filtri ANL i NB (smanjuju buku) mogu se odabrati odgovarajućim gumbom. Elegantni mikrofon opremljen je s tri gumba: 'UP', 'DOWN' i 'PRI' u sredini. "PRI" omogućuje trenutni pristup prioritetnom kanalu, kojeg korisnik može postaviti.