Radio Moto
MIDLAND M-MINI​ - MOBILE CB

MIDLAND M-MINI​ - MOBILE CB

Multimedijski Mini CB prijemnik

Zadovoljstvo nam je predstaviti novog MIDLAND multimedijskog mini CB prijemnika, M-MINI.M-MINI predstavlja najsuvremeniju tehnologiju i inženjering; to je kompaktan i diskretan radio s izuzetno malim dimenzijama - 110 x 120 x 25 mm - posebno dizajniran da odgovora u male prostore unutar vozila. Budući da je tako malen, M-MINI ne zahtjeva instalaciju kao standardni CB radio, možete ga jednostavno staviti na bilo koju poziciju unutar automobila ili kamionu. Kao najsuvremenije prijemnik na tržištu, također M -MINI otvara vrata za bežične komunikacije.

Opremljen je sa 2 PIN Midland utičnicom koja omogućuje povezivanje s Bluetooth adapterom WA-CB; tada možete odabrati između Bluetooth slušalica / mikrofona WA linije (WA21, WA31, WA29, WA-PTT, sve isporučene s tipkom PTT) ili novim Bluetooth mikrofonom WA-MIKE s kojim možete izaći iz svog vozila i komunicirati do 10m udaljenosti ili čak zvati ​​i primati telefonske pozive!

M-MINI je Multistandardni prijemnik koji uključuje glavne europske frekvencijske pojaseve. Metalno postolje čini M-MINI izuzetno robusnim i u isto vrijeme daje elegantan dizajn. M-MINI također se isporučuje s funkcijama, koje se lako mogu odabrati preko gumba na prednjoj ploči, kao što su ručni ili digitalni (DS) squelch podesivi u različitim razinama osjetljivosti (28 i 9), kanali za nuždu 9/19 (EMG ) ili RF GAIN (RF GA).