Radio Moto

O Nama

Radio-Moto je osnovan 1992. godine i prvi počeci bili su prodaja i servis za radijske sustave. Danas je naša tvrtka renomirani sistemski integrator (po sistemu ključ u ruke) za radijsku i telekomunikacijsku opremu, rješenja i usluge.

Naš iskusni tim inženjera i tehničara može isporučiti kompleksne PMR sustave, mikrovalni sustave, mrežne/WiFi sustave, IoT ili M2M sustave te odnedavno 5G sustave. Nudimo širok spektar usluga kao što su savjetovanje, upravljanje projektima, projektiranje sustava, izrada dokumentacije, edukacija, ICT inženjering, testiranje i mjerenje, puštanje u rad te razvoj i održavanje aplikacija i rješenja.

U slučaju da ne možete pronaći rješenje kod naših renomiranih dobavljača, u mogućnosti smo implementirati i razviti prilagođeno hardversko ili softversko rješenje. Certificirani smo od naših dobavljača, ali i od državnih regulatora. Tehnički smo specijalizirani za bežično i telekomunikacijsko tržište, ali tržišno pokrivamo širok raspon vertikala od javne i privatne sigurnosti, obrane, kontrole zračnog prometa, radiodifuzije, telekomunikacijskih operatera, turizma i ugostiteljstva, državnih institucija i javnog sektora, energetika i prijenos energije, proizvodnje, transporta, vodoopskrbe i odvodnja pa sve do građevinarstva.

Certifikati

Certifikat

Zoom

Certifikat

Zoom

Certifikat

Zoom